Søndag ogsånt

Hei og hå!

Eller god morgen.. Ja, da var vi kommet til Søndag igjen, dagen før en ny skoleuke. Uff, jeg orker rett og slett ikke! Det eneste jeg ikke vil ha på skolen må være gym.. Noe vi har i 3 time i morgen. Gym er noe av det kjedeligste, kjipeste og teiteste jeg vet om. Greit nok, om vi har fotball, håndball, basketball, volleyball, innebandy, og slik? Weeehuuu! Men nå som jeg har startet i 10ende, er det for det meste BARE lengdehopp, stillehopp, løpetester, og kjipe ting. Kan ikke si jeg har så utrolig god kondis.. hvertfall ikke etter sommerferien.Det beste valget mitt jeg har valgt gjennom skolen og valgfrie fag og slik? Det måå rett og slett være ALF! ALF står for Arbeidslivsfag, og på våres skole, så er det slik at i 8ende, så starter vi med å ha en hel gjeng også bytter vi på å lage mat og være i sløyd. Senere får vi velge om vi vil ha mat eller sløyd, også får vi det resten av året. Jeg har da matlaging og jeg angrer ikke 1% prosent. Alt er så chill. Lage mat, få karakter på om du maser/gjør det bra/dårlig, skrive logg avogtil. Dekke på bordet, tømme oppvasken, sette ting i oppvasken, rydde rundt omkring, passe på at du ikke svir noe. Setter maten på bordet og spiser. Noen ganger selger vi det til de hjemme, at de betaler, vi lager det på skolen og kommer hjem med det etter skoletid. Eller til lærerene og slik, utrolig koselig! Vi skal kanskje i tillegg få lov til å ta med gamle/eldre mennesker på kino også, bare for å være sosiale, istedenfor skole. Kan dere tenke dere? Om det er prøver, så er det bare praksise. Det bærer på akkurat det samme, du dekker på bordet, lager maten så bra som mulig. Bare en forskjell - du blir følgt ekstra godt med, så pass på!

I tillegg hadde vi en konkurranse/prøve, praksis, om å finne en oppskrift på nettet og lage det så godt som mulig. Min gruppe vant på en måte den konkurransen, hadde hvertfall den beste:


Oppskriften og bildet finner dere HER!

 

Dette faget vil jeg aldri angre på, du lærer så masse om hygene, matlaging, pådekking, og slik. Jeg tenker som så at dette er et utrolig behagelig og avslappende fag, i forhold til språk. Kan da si jeg hadde spansk før alf i 8ende, og jeg fikk da bare 1-3ere på hver eneste prøve. Og det er da ikke såå gøy, og hvertfall ikke når lærern din er så kjip og dårlig til å forklare at du ikke skjønner noe som helst?

Uansett - om du skal starte i 8ende til neste år eller har starta, og får dårlig på prøvene i språket du har valgt? Kjemp for gode karakterer eller bytt til ALF om dere har det på skolen. Ihvertfall ha matlaging. I sløyden lager de eks. hus, maler, og slik. Akkurat som på kunst og håndverk, bare i sløyd/bygging.


 

Uansett.. Det er da Søndag i dag, og utrolig fint vær ute.. Frister liiiiite å dra ut nå, jeg skjønner ikke at man kan gå ut engang. Det er sol, men det er iiiiskaldt. Klarer såvidt å ha vinduet åpent, skjønner med engang at høsten er på vei inn nå!


/ Tatt for en stund siden, og null redigering. Lyse striper, ikke extensions!


Og siden jeg ikke kommer til å gjøre så mye i dag, så lurer jeg på hva din eller din vennine's blogg er?
Skriv i kommentarfeltet og jeg vil kanskje bli din faste leser! :-)

 

Hva har du gjort i dag?
Har du språk eller ALF?
Hva synes du om bildene? 

 

Sneiksbeiks!

10 kommentarer

<3 L0veek93.. Legg meg til som venn ! <3<3<3
-26.08.2012 kl:16:11


Fin blogg :)
Leonora
-26.08.2012 kl:16:21


Kjempe finee bilder :D
Rikke Flesvik
-26.08.2012 kl:16:34


Har vært på jobb i dag bare :)

Fine bilder!
Malene Wilhelmsen
-26.08.2012 kl:16:48


Ha en fortsatt fin dag :)
Jeanett - Kommenterer alltid tilbake
-26.08.2012 kl:18:06


jeg har språk ;)
Mia Bueklev - Kommenterer ALLTID tilbake:)
-26.08.2012 kl:20:12


Fine bilder<3
Lene Dalheim
-26.08.2012 kl:20:42


fine bilder :-)
Pia Vinningland
-26.08.2012 kl:21:37


I dag har jeg vært med kjæresten min, kjempepene bilder da! :D
agenitram-kommenterer tilbake
-28.08.2012 kl:16:54


så fine bilder! :-)
Madelen Halvorsen
-28.08.2012 kl:19:04


fine bilder da !!

Hei! har startet blogggen igjen nå! :-D

Skriv en ny kommentar